Paviljoens

Voor een opdrachtgever die zich ambitieus verdiept in het maken van houten meubelen, tekende studiomarsman deze werkplaats. De beperkte bouwlocatie wordt gemaskeerd in de architectonische uitwerking.

garage

garage

 

 

Nu te zien op leiden centraal station!

Twee paviljoens van constructief benutte glaspanelen, een wachtruimte en een commerciële ruimte.  Gebouwd als test voor landelijke uitrol.

Door het glas constructief te maken ontstaat maximale transparantie,  waardoor sociale veiligheid toeneemt. Ontworpen in dienst van cepezed, voor Blom en Moors.

wachtruimte leiden c.s.

maximale transparantie en veiligheid

Thermisch verzinkte staalconstructie dragen de heldere geharde glaspanelen.

Het staal steekt over de tuinmuur door, waar een pergola ontstaat.

Uitvoering van het staal is inmiddels gereed.

concept carport

 

concept carport

 


Ontwerp voor een onderkomen voor paarden in de Meerpolder. De constructie is herbruikbaar als atelierruimte of gastenverblijf. Door de vegetatie op het dak is het gebouw vanaf de dijk en de woonkamer nauwelijks aanwezig.

paardenstal